Melyek az általatok legfontosabbaknak tartott intézkedések, hogy Magyarország újra demokratikusan működjön, hogy helyreálljon a helyi önrendelkezés, hogy a társadalmi és környezeti értékek figyelembevételével történjenek a beruházások?

Itt a lehetőség, hogy a körzetetekben induló képviselőjelelölteket elkötelezzétek a demokratikus értékek mellett, hogy konkrét cselekvésre sarkalljátok őket. Segítsetek nekik abban, hogy a helyi közösségek szempontjait, érdekeit megismerjék, és azokat szem előtt tartva dolgozzanak megválasztásuk esetén.

A Közösségfejlesztők Egyesülete és Civil Kollégium Alapítvány által szervezett XVIII. Nyári Egyetem a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért esemény résztvevői összeszedték mindazokat az elvi és gyakorlati ajánlásokat, amelyek mentén helyreállítható az ország demokratikus működése és megerősíthető a helyi önrendelkezés.

Küldjétek el ezeket az ajánlásokat a körzetetekben induló jelölteknek vagy fogalmazzátok meg ti magatok számukra, hogy milyen intézkedéseket vártok el tőlük megválasztásuk esetén.

Menü